maandag 25 juni 2012

Dag 7: zwemmen en catamaranregatta.

Ondertussen is onze groep een hecht kliekje geworden en liggen we de hele voormiddag rond en in het zwembad te kletsen en moppen te vertellen. 's Middags wagen enkelen zich nog eens aan de aquagym met G.O. (gentil organisateur) Willy. Na de aquagym is er zoals elke dag weer een middagspel in het zwembad. Vandaag: gladiatoren! De stoerste gasten van de hoop meten zich met de G.O.'s!




In de namiddag zijn de ingeschreven voor de regatta met de catamarans. Ondertussen kunnen we het al zo goed dat we vrij snel rond twee boeien kunnen navigeren en terug naar het strand kunnen geraken! Sterk, hoe snel je dit kan leren.



's Avonds staan het eten volledig in het teken van de overheerlijke langousten op de barbecue en andere zeevruchten en vis. Ook voor de vleeseters is er zoals elke dag meer dan voor elk wat wils. Dresscode vanavond is 'elegant' en iedereen heeft duidelijk z'n best gedaan met de sjiekste jurken en de mooiste hemdjes.

Na het avondeten kijken we nog naar het einde van de show 'Feërie' in het amfitheater, losjes geïnspireerd op de Moulin Rouge...

Geen opmerkingen:

Een reactie posten