dinsdag 19 juni 2012

Dag 2: Snorkelen, coffee games, windsurfen...

Na het ontbijt besloten we te gaan snorkelen in de prachtige koraalriffen. Mijn camera is spijtig genoeg niet waterbestendig, dus pik ik een filmpje van YouTube dat een idee geeft hoe de zee er hier aan het Clubdorp onder water uitziet.



Time flies when you're having fun, na het snorkelen vlogen we al meteen in de aperitief voor het middageten: 'Karnak' was de cocktail du jour. Appelsap, sinaasappelsap, ananassap en rum. Verder gieten we ons maar goed vol met water, echt wel nodig in deze hitte. 

's Middags tijd voor een coffee game/quiz met de G.O.'s in de schaduw van de bar, kwestie van het middageten wat te laten zakken voor we ons weer in de zon wagen.


's Avonds lessen windsurfen. 


















Probleem: geen wind. Planche à voile werd voor ongetrainde windsurfers al gauw planche à val. Maar geen nood, de ochtend nadien zou er weer wind zijn.

’s Avonds genoten we van een concours de rock ’n roll, uiteraard van het lekkere buffet en na de ‘Grease’-show stapten we nog eens binnen in de nachtclub Mirage.

Terug op de kamer voelt de 26 graden die we op de airco ingesteld hadden té koel aan, en verzetten we de temperatuur naar dertig graden. Kan je je dat voorstellen? 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten