maandag 25 juni 2012

Dag 5: kayakken, modeshow, en rosé. Veel rosé. :-)

In de voormiddag houden we het kalm, de avond voordien nog in het achterhoofd (en bij sommigen in het voorhoofd). Rustig ontbijten en in het zwembad hangen. Tegen dat de aquagym begint, komen we op gang. De tweede keer al deze week. Wordt dit een dagelijkse afspraak?

Na de aquagym een zwembadspel met surfplanken:


’s Ochtends hadden we ons ingeschreven voor de Armada, een tochtje met alle catamarans achter elkaar, een soort van wandeling op de zee. Spijtig genoeg is er in de namiddag wederom geen wind, en vervangen we de catamarans door kayaks. Zelf peddelen is wel een pak fysieker dan je laten meevoeren door de wind! We varen om de bergen heen naar een verlaten strand een eindje verderop, waar we in het water duiken voor wat afkoeling. Een G.O. met een motorbootje brengt ons fris drinkwater, ideaal.

Op de terugweg steekt de wind dan toch nog op, en eens weer aan land wordt de kayak al gauw weer vervangen voor de surfplank.

Bij onze terugkomst op de kamer vinden we op ons bed datgene waar de andere gasten al dagen over spreken: de handdoekzwaantjes. J



Bij het aperitief volgen we de modeshow, ons gebracht door G.O.’s, G.M.’s en kindjes van de mini-club en petit-club.

Voor het avondmaal schuift het restaurantpersoneel een tafel voor wel 26 personen bij elkaar. Na het eten blijven we hangen tot het restaurant gepoetst wordt, en dan schuiven we op naar een grote cirkel in de bar waar de rosé rijkelijk blijft vloeien…

Geen opmerkingen:

Een reactie posten