zondag 17 juni 2012

Dag 1: aankomst in Club Med Sinai Bay


Vroeg in de ochtend vertrekken we naar de luchthaven, alwaar we perfect op tijd aankomen voor een warm onthaal door The Insiders, Brussels Airlines en Club Med. Het inchecken en inschepen verloopt vlot en op tijd, en weg zijn we: op naar Club Med Sinai Bay! Bye Bye druilerig België!



In Egypte laten we een keer of drie naar ons gezicht kijken voor we de nodige stempeltjes in ons paspoort krijgen, en eenmaal buiten met onze bagage worden we opgewacht door de G.O.’s, de Gentil Organisateurs van Club Med die ons de nodige info over de kamers geven en zorgen dat we in de juiste bus terechtkomen.



We rijden zo’n half uurtje door wat wel de Grand Canyon lijkt te zijn…



… om dan aan te komen in Club Med Sinai Bay.



In het amfitheater krijgen we meteen een koel drankje en een fris handdoekje voorgeschoteld. Da’s nodig ook, want het is hier letterlijk drie keer zo warm als in België: een graad of veertig.





Op naar de kamer, die wel bijna een klein appartement lijkt: zo groot!



Van al dat reizen hebben we honger gekregen, dus lopen we al een eerste keer door de buffetten in het restaurant. Zoveel keuze dat je amper kan kiezen!



Ondertussen zijn onze koffers naar de kamer gebracht en kunnen we ons gaan omkleden om naar het prachtige zwembad te gaan. De cocktails worden tot aan je comfortabele ligzetel gebracht.



 De Rode Zee ziet er vredig uit bij zonsondergang.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten